Psikolojik Sağlamlık

Psikolojik Sağlamlık ve Duygusal Dayanıklılık Üzerine Bir Buluşma! Psikolojik sağlamlık, zorluklar ve stres karşısında sağlıklı ve olumlu bir şekilde uyum sağlama yeteneğidir. Bu, özellikle ortaokul yıllarında, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri için kritik bir beceridir. Rehberlik servisimiz tarafından düzenlenen etkinlikte aynı zamanda, veli iş birliğimizi de güçlendirmek adına, velimiz, PDR uzmanı Sayın Gülcan DİNÇER konuğumuz oldu ve ortaokul öğrencilerimizle bir araya gelerek, psikolojik sağlamlık ve duygusal dayanıklılık üzerine önemli bir çalışma yaptı. Bu etkileşim, öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal hedeflerine ulaşmalarında destekleyici bir rol oynayacak. Sağlam zihinler, başarılı öğrenciler demek!