Dolu Dolu Anadolu

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler zümremiz tarafından düzenlenen gezide öğrencilerimiz tarih dolu bir gün geçirdiler. Mustafa Kemal Atatürk'ün Sakarya Meydan Muharebesi'ni yönettiği Alagöz Karargâhı, şu an müze olarak hizmet veren tarihi Malıköy Tren İstasyonu, Polatlı merkezde bulunan Kahraman Askerlerimizin Şehitliği, Yunan kuvvetlerinin durdurulduğu son nokta ve milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan Duatepe, binlerce yıllık tarihe ışık tutan Müze ve Midas'ın Mezarı'nın bulunduğu Gordion Antik Kenti ziyaret ettikleri yerler arasındaydı. Öğrencilerimiz, bu tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu günü gezip öğrenerek geçirdiler. Tarihle iç içe olmanın ve geçmişimizi daha iyi anlamanın keyfini çıkardılar.