Haberler

Bilim Fuarımızı, İlk ve Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Türkçe, Fen, Matematik, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil, Teknoloji, ve Sanat alanlarında toplam 62 proje ile başarılı bir şekilde tamamladık. Fuarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize ve hazırlayıp sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Çocuk Yogası, çocuklardaki hayal gücünü geliştirir, çocukların doğru nefes almalarını, esnekliklerini ve enerji dolu hallerini sürekli devam ettirmelerini sağlar.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı 7'den 70'e bize yakışır bir şekilde kutladık. Öğrencilerimiz sundukları gösterileri ile beğeni ve alkış aldılar.

Okul Dışarıda Günü açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanyadır. Okul Dışarıda Günü’nde dünyanın dört bir yanından binlerce okul sınıflarını açık havaya taşır ve derslerini oyun yoluyla işler. Okulumuzda değişik zamanlarda yapılan benzer etkinlikleri bu yıl Okul Dışarıda Günü ile birleştirdik.

“Ankara Eğitim Platformu” grubu Mayıs ayı toplantısı platformda yer alan okul kurucu ve kurucu temsilcilerinin katılımıyla 14 Mayıs 2018 tarihinde Arı Okulları'nda gerçekleştirildi.

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Konya Bilim Merkezi ve Robot Fabrikası'nı ziyaret ettiler. Bilimsel araştırma ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.