Haberler

Ortaokul 8. Sınıf ve Lise 9. Sınıf öğrencilerimiz ODTU Teknokent'de bulunan Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi'ni ziyaret ettiler. Kodlama, arduino, animasyon, video ve seslendirme ile ilgili uygulamalara katıldılar ve böylece VCloud ve Raunt Eğitim Yönetim Sistemleri'nin, yapım aşamalarını bizzat yerinde gördüler, yetkililerden bilgiler aldılar.

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, 81 yıllık geçmişi bulunan Ulucanlar Cezaevini ziyaret ettiler.
Ulucanlar Cezaevi’nin yapılış tarihi, cumhuriyetin ilk yıllarına dayanıyor. 1925 yılında inşa edilen cezaevinin geçmişi, Türk siyasi hayatından kesitler sunuyor adeta.

İlkokul öğrencilerimiz, Araştırmacı Çocuk, Maker Atölyesinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Yaptılar, bozdular, kestiler, okudular. Doya doya öğrenip, ürettiler. Gelecek Atölyeyi iple çekiyoruz.

Altın Eğitim Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Ata'mızı ziyaret ederek başladı. Anıtkabir'de yapılan resmi törenin ardından Kurucumuz Sayın Tolga Özdemir, Anıtkabir defterini imzaladı.

Bilim Fuarımızı, İlk ve Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Türkçe, Fen, Matematik, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil, Teknoloji, ve Sanat alanlarında toplam 62 proje ile başarılı bir şekilde tamamladık. Fuarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize ve hazırlayıp sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sonunda kavuştuk. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına başladı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize güzel bir yıl diliyoruz.