Cumhuriyetimizin 100. Yılında Anlamlı Etkinlikler!

Bu özel yılda, öğrencilerimizin Atatürk ve Cumhuriyet farkındalığını artıran etkinliklerle dolu bir dönem geçiriyoruz:

Başkent Üniversitesi'nden Doç. Dr. Halil ÖZCAN okulumuzda düzenlediğimiz "Cumhuriyet Güneşi 100 Yaşında" başlıklı semineri ile hepimizin Atatürk sevgisini ve bilincini pekiştirdi.

Diğer bir etkinlik ise Ankara Eğitim Platformu'nun düzenlediği Resim, Kompozisyon ve Kısa Film yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerin ATO'da düzenlenen ödül töreniydi. Öğrencilere ödülleri üye okulların yöneticileri tarafından takdim edildi. Jüri üyeleri ise hediyelerini yazar Şermin YAŞAR'dan aldılar.

Bu özel kutlamalarla, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla yaşıyor ve gelecek nesillerin bu bilinci taşımasını diliyoruz.