Yetkinim, Yetenekliyim

Anadolu Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimiz yeni eğitim yılına heyecanla başladılar. Okulumuzda, geleceklerini planlamalarına yardımcı olacak özel "Kariyer Planlama Dersi" kariyer hedeflerini belirleme, ilgi alanlarını keşfetme ve başarı için nasıl bir yol haritası çizebileceklerini öğretmek için tasarlandı.

Meslek Keşfi: Kendileri ilgi ve yeteneklerine uygun olan meslekleri tanıyor, iş dünyasının kapılarını aralıyorlar. Eğitim Planlama: Üniversite ve bölüm seçeneklerini keşfediyor ve geleceğe hazırlanıyorlar. Akademik Rehberlik: Kariyer hedeflerine uygun dersleri seçmek için akademik rehberlik alıyorlar. Kendinizi Keşfedin: Değerlerini, ilgi alanlarını ve güçlü yanlarını daha iyi anlayarak, doğru kariyer seçimleri yapıyorlar.