Meslek Seçimi: Bilinçli Adımlarla Geleceğe Yatırım

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (RPD) birimimizin ev sahipliği yaptığı meslek tanıtım etkinliğimiz, öğrencilerimizin seçtiği mesleğe derinlemesine bakmasına ve gelecekteki kariyeri hakkında bilinçli ve somut adımlarla ilerlemesine destek oluyor. Farklı mesleklerden profesyonelleri konuşmacı olarak davet edip öğrencilerimizle gerçek dünya deneyimlerini buluşturduğumuz bu etkinlik, ilgili mesleklerin pratik ya da zor yönleri de gözler önüne seriyor. Doktor Selma Şarda, Makine Mühendisi Ceyhun Şenel, Küratör Semra Sancak gibi alandan önemli isimleri konuk ettiğimiz bu etkinliğimizde konuşmacılarımız mesleklerinin neyi gerektirdiğini, hangi beceri ve niteliklerin önemli olduğunu ve mesleklerindeki kariyer olanaklarını da ayrıntılarıyla anlattılar.

Katılımları ve paylaşımları için konuklarımıza çok teşekkür ediyoruz.