Haberler

Altın Eğitim Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Ata'mızı ziyaret ederek başladı. Anıtkabir'de yapılan resmi törenin ardından Kurucumuz Sayın Tolga Özdemir, Anıtkabir defterini imzaladı.

Bilim Fuarımızı, İlk ve Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Türkçe, Fen, Matematik, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil, Teknoloji, ve Sanat alanlarında toplam 62 proje ile başarılı bir şekilde tamamladık. Fuarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize ve hazırlayıp sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sonunda kavuştuk. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına başladı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize güzel bir yıl diliyoruz.

Çocuk Yogası, çocuklardaki hayal gücünü geliştirir, çocukların doğru nefes almalarını, esnekliklerini ve enerji dolu hallerini sürekli devam ettirmelerini sağlar.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı 7'den 70'e bize yakışır bir şekilde kutladık. Öğrencilerimiz sundukları gösterileri ile beğeni ve alkış aldılar.

Okul Dışarıda Günü açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanyadır. Okul Dışarıda Günü’nde dünyanın dört bir yanından binlerce okul sınıflarını açık havaya taşır ve derslerini oyun yoluyla işler. Okulumuzda değişik zamanlarda yapılan benzer etkinlikleri bu yıl Okul Dışarıda Günü ile birleştirdik.