Hoşgeldiniz

Merhaba,

Öğrencilerimizin ve velilerimizin sıklıkla ifade ettikleri nokta ALTIN EĞİTİMİN onlar için bir ev bir aile olduğudur, yıllarca mezunlarımızda aynı ifadeleri kullandılar. Okulumuz için bu sözler çok değerli bir anlam taşımaktadır. 1997 yılından beri ALTIN EĞİTİM öğrencileri güvenli, konforlu, gelişime ve iletişime açık bir ortamda eğitim alır ve büyürler.

Bu aidiyet duygusu sadece okulumuzda yaptığımız çalışmalarla değil, çalışmalarımızı nasıl hayata geçirdiğimizin sonucudur. Eğitim ve öğretim süresince, çocuklarımızın okul hayatlarını her düzey ve alanda, bireysel yaklaşımlarla izler ve gelişimlerini sağlarız. Öğrencilerimizi iyi tanıyarak her birinin beceri ve kabiliyetlerini iyi bilerek, öğretmenlerimiz çocuklarımızla iletişim kurarlar. ALTIN EĞİTİM'de edindikleri öğretiler ve tecrübeler çocuklarımıza karşılaştıkları durumları çözme becerisi kazandırır ve hayat boyu öğrenmelerinde yol gösterici olur.

Velierimiz içinse ALTIN EĞİTİMLİ olmanın en büyük avantajı, zaman zaman zor geçen bu çocukluk ve büyüme döneminde yalnız kalmamalarıdır. Öğretmenlerimiz, çocuklarınızın ne kadar yetenekli ve becerikli olduklarını bilir ve kişiliklerinin oluştuğu bu dönemde her yönü ile onlara destek olmak için özveri ile çalışırlar. Bu yaklaşımlarımızın zor günlerinizde sizi rahatlatmasını, mutlu günlerinize de keyif katmasını arzu ederiz.

Her yıl okulumuza yeni katılacak ve ailemizi büyütecek öğrenci ve velilerimizi heyecanla bekliyoruz. Umarım sizinle de tanışma fırsatımız olur.

Saygılarımla,

Tolga ÖZDEMİR
Kurucu

E- Bülten Aboneliği