13 Ekim 2018 By In Blog style

Küçük Ali dolabını açtı, resim defterini aldı. Yaptığı resimlerle neredeyse tamamı dolmuş defterinde boş bir sayfa aradı. Defterin bütün yapraklarına teker teker göz gezdirdikten sonra nihayet arada kalmış boş sayfayı bulabildi. Defterini, açık bir şekilde masasının üzerine koydu.

09 Ekim 2018 By In Blog style

Yaz biter, tatil dönemi sona erer, okullar açılır, hava hafiften serinler, sonbahar yağmurları ıslatır doğayı veee hoş geldin Sonbahar... İki seçeneğiniz vardır;ya sonbahar aylarını hüzünlü geçirirsiniz yada Sonbahar'da gezilecek yerler keşfedip, kendinizi doğanın bu mevsimde oluşturduğu renk senfonisine bırakırsınız....

08 Ekim 2018 By In Blog style

İnsan bilgisi doğuştan gelir.
İnsan bilgisi sonradan gelir.
Doğru bilgi yoktur.

18 Eylül 2018 By In Blog style

Benim düşünceme göre, mutluluk başarı getirir. Ama bu elbette başarının da mutluluk getirmediği anlamına gelmez.

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

Altinegitim Shape Logo beyaz

Buradasınız: Home Blog